Carlo van Doorn

''Ik heb LEF doordat ik mezelf niet uit het veld laat slaan!''

Maak kennis met Carlo

Met mijn scherpe blik voor talent en expertise breng ik relaties en kandidaten bij elkaar. Ik ben niet bang om buiten de gebaande paden te treden en om ludieke acties te ondernemen. Ik ben een tikkeltje eigenwijs, omdat ik er sterk in geloof dat we altijd beter kunnen. Met mijn fanatisme en vastberadenheid zet ik me voor de volle 100% in om alles te doen wat nodig is om die ene perfecte match te realiseren!

Dit is typisch Carlo

Sportief

Sprinten tijdens het hardlopen of een uitdagend parcours op de racefiets. Niets is te gek!

Ondernemend

Als mede-eigenaar van LEF Green en LEF Recruitment stroomt het ondernemerschap door zijn bloed.

Energiek

Stilzitten dat staat niet in zijn agenda. Carlo is voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen.

In contact komen?

Wil jij samen met Carlo op zoek naar jouw perfecte match? Hij zet zich graag voor de volle 100% in voor succes!

De labels van LEF

LEF Green is onderdeel van LEF Groep, waaronder de labels van LEF vallen. Ons gezamenlijk doel is zoveel mogelijk duurzame matches maken door innovatieve recruitmentthema’s zoals, het curriculum future, solliciteren zonder cv en videomarketing. We implementeren deze thema’s in samenwerking met onze relaties en kandidaten, waarbij ieder label zijn eigen focus heeft. 

Zo richt LEF Recruitment zich op bedrijven in het MKB in de regio Den Bosch en werkt LEF Marketeers voor alle MKB’ers die extra hulp nodig hebben bij hun recruitment marketing. Ook wordt LEF Marketeers ingezet bij bedrijven die helemaal geen bureau willen inzetten en het recruitment marketingproces willen boosten.