Curriculum Future

Het curriculum future is een nieuw selectiemiddel waarbij verleden, heden én toekomst samenkomen. Wat je hebt gedaan is zeker belangrijk, maar waar je naartoe wilt, is nog veel belangrijker. Op die manier ligt de focus op jouw ambitie, persoonlijkheid en intrinsieke motivatie.

Met het curriculum future maak jij jouw ambities concreet. Er is in dit document écht aandacht voor wie je bent, waar je voor staat en wat je met jouw carrière wilt. Met het curriculum future laat je werkgevers zien hoe en waar jij van toegevoegde waarde bent!

Aan de slag met jouw curriculum future?

 

Instructie van het curriculum future
Het curriculum future bestaat uit 6 elementen om in te vullen.
Jouw zakelijke ambitie
Je start bij het benoemen van jouw zakelijke ambitie. Wat is de volgende stap in jouw carrière? Welke rol of functie ambieer je? Hoe ziet jouw ideale groei- en ontwikkelpad eruit? Welke functies kun je bekleden om jouw ambitie te volbrengen?
Jouw relevante ervaring
Vervolgens ga je verder met jouw relevante ervaring. Dit kan gaan over opleidingen, trainingen, cursussen of eerdere functies die je hebt gehad. Met het benoemen van deze ervaring vertel je ook wat je hebt geleerd wat nu waardevol is voor het volbrengen van jouw ambitie.
Persoonlijk profiel
Wie jij bent, is onwijs belangrijk. Daarom vul je jouw curriculum future aan met een persoonlijk profiel. We duiken dieper in op wie je bent, waar je voor staat en waar je blij van wordt. Wie ben je thuis? Wat zijn belangrijke normen en waarden voor jou? Hoe wil je bijdragen aan de wereld? Waar krijg je energie van? Wat voor hobby's heb je?
Jouw aanbevelingen
We zijn benieuwd naar hoe anderen de samenwerking met jou hebben ervaren. Op het curriculum future is er daarom ruimte om jouw aanbevelingen te noemen. Je kunt hierbij ook een link toevoegen naar jouw profiel op LinkedIn.
Praktische informatie
Het curriculum future sluit je af met praktische informatie zoals een salarisindicatie, het gewenst aantal uren om te werken, een ideaal aantal vakantiedagen en wat bijvoorbeeld jouw balans is tussen thuis- en op kantoorwerken.
Previous slide
Next slide

Creëer jouw Curriculum Future

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.