Onze eigen (werk)wijze

#WijBereiken

Bij LEF blinken we niet alleen uit in recruitment, maar ook in marketing. Combineer deze expertises en LEF Marketeers ontstaat! Met de inzet van onze pakketten geven we jouw werkgeversmerk een boost. Dit doen we middels ons geheel Eigen Wijze van LEF!

Kennismaken

Voordat we starten met een samenwerking willen we natuurlijk (digitaal) kennismaken met je. Zo kunnen we het beste inschatten of wij het label zijn die jou verder kan helpen, of dat je vraagstuk beter past bij een van de andere labels van LEF Groep. 

Employer Branding Analyse

Is het een ja? Dan gaan we aan de slag met een analyse van jouw werkgeversmerk. Hiermee krijg je een zeer uitgebreid beeld van hoe jouw merk ervoor staat, welke groeikansen er zijn en hoe we dit aanpakken. Met deze grondige analyse krijgen onze specialisten een goed beeld bij de organisatie. Op die manier zetten we de juiste vervolgstappen.

Analyse presenteren

Nadat de analyse rond is presenteren we deze op locatie. Zo nemen we een betrokken ambassadeursgroep mee in het werkgeversverhaal en -merk. Hierdoor gaat het plan meer leven bij de collega’s onderling en kijken we ook direct naar welke acties er uitgevoerd worden.

Boost van de socials

We vullen de Employer Branding Analyse aan met een duidelijk onderzoek van jullie socials. Hoe zetten jullie social media in? Hoe kan dit verbeterd worden zodat groei een logisch vervolg is? We maken concreet wat er nodig is om een stijging in het aantal sollicitaties en kandidaten te genereren.

Plan van aanpak

Als het strategische plan klaarligt is het tijd voor actie: we nemen jullie mee in hoe de planning eruitziet en wie wat doet. Dankzij dit duidelijke plan, inclusief overzichtelijke projectplanning, staat alles klaar om vliegend uit de startblokken te vliegen.

Draaidagen plannen

Afhankelijk van het pakket dat je kiest plannen we in deze fase de draaidag(en). Onze videograaf Joost komt op bezoek en legt de cultuur en sfeer van de organisatie vast op beeld. Deze input gebruiken we ook om de video’s op social media mee te creëren.

Herrie maken in de markt

Vervolgens gaan onze marketeers aan de slag met de content die nodig is om herrie te maken in de markt. We schieten uit de startblokken en creëren content waarmee jij opvalt tussen de concurrentie. Zo gaan we herrie maken.

Wekelijks overleg

We hebben gedurende een periode van 6 maanden elke week contact om de content door te nemen en de strategie te bespreken. Zijn we op koers? Wat kunnen we aanscherpen? Omdat onze recruitment marketeers ook veel algemene marketingervaring hebben, matchen we onze plannen met jullie algehele strategie.

Evaluatie

Na 6 maanden plannen we een uitgebreide evaluatie in om terug te blikken op onze samenwerking en kijken we naar hoe de strategie heeft uitgepakt. Je ontvangt van ons een duidelijk advies over welke stappen er vanaf dit punt gewenst zijn. 

Het vervolg

Als we de evaluatie hebben afgesloten kijken we samen naar wat er nodig is voor het vervolg. Kunnen jullie zelf aan de slag of hebben jullie onze ondersteuning nodig en hoe zit dit eruit?

Werk met ons samen

We bieden 3 verschillende pakketten aan om jouw werkgeversmerk sterk in de markt te zetten. Een samenwerking start met een uitgebreide analyse van jouw merk. Zo weten we precies hoe we de video’s & content de beste invulling geven. We gaan voor 6 maanden samenwerking met onze klanten aan. Na deze periode kijken we met elkaar naar een vervolg om blijvende successen te boeken met jouw werkgeversmerk.

#WijBereiken

1084 euro

excl. btw per maand

#WijBereikenMeer

1667 euro

excl. btw per maand

#WijBereikenHetMeest

2257 euro

excl. btw per maand

Kennismaken met LEF?

Hoe staat jouw werkgeversmerk ervoor? We zijn erg benieuwd en gaan graag het gesprek met je aan over jouw uitdagingen, pluspunten en de mogelijkheden. Maak vrijblijvend kennis met LEF Marketeers voor een vervolgadvies voor jouw werkgeversmerk.