"LEF is je visie tot leven brengen."

Maak kennis met Joris

Als expert in recruitment is recruitment mijn allergrootste passie. Recruitment is geen hogere wiskunde, wel een vak. Daarom schrijf, train en coach ik over recruitment om recruitend Nederland een stap verder te helpen in hun ontwikkeling. Meer dan 25 jaar geleden begon mijn carrière in recruitment. In de jaren die volgde deed ik veel ervaring en kennis op. Dit geef ik nu door. Binnen LEF Groep ben ik constant bezig met de optimalisatie van ons proces richting de relatie en kandidaat.

Dit is typisch Joris

Fanatiek

Zeg je recruitment dan zeg je Joris. Hij schreef zelfs een boek over het recruitmentproces!

Ondernemend

Joris wordt razend enthousiast van het vak en schroomt er niet om om zijn ideeën direct uit te voeren.

Bourgondisch

Lekker eten, een wijntje erbij en goed gezelschap. Joris houdt van het bourgondische leven!

In contact komen?

Wil jij samen met Joris op zoek naar jouw perfecte match? Hij zet zich graag voor de volle 100% in voor succes!

De labels van LEF

LEF Green is onderdeel van LEF Groep, waaronder de labels van LEF vallen. Ons gezamenlijk doel is zoveel mogelijk duurzame matches maken door innovatieve recruitmentthema’s zoals, het curriculum future, solliciteren zonder cv en videomarketing. We implementeren deze thema’s in samenwerking met onze relaties en kandidaten, waarbij ieder label zijn eigen focus heeft. 

Zo richt LEF Recruitment zich op bedrijven in het MKB in de regio Den Bosch en werkt LEF Marketeers voor alle MKB’ers die extra hulp nodig hebben bij hun recruitment marketing. Ook wordt LEF Marketeers ingezet bij bedrijven die helemaal geen bureau willen inzetten en het recruitment marketingproces willen boosten.