''Voor mij betekent LEF altijd je eigen ding doen."

Maak kennis met Nikki

Door positief eigenwijs te zijn helpen ik onze relaties écht op te vallen in een zeer competitieve arbeidsmarkt. Met ludieke campagnes, een ijzersterke strategie en een toekomstgerichte blik bereik ik voor jou de beste kandidaten.  Fanatiek ben ik zeker, zowel in Krav Maga, als schrijver én natuurlijk binnen het vak van employer branding & recruitment marketing. 

Dit is typisch Nikki

Goed gevoel

Nikki maakt makkelijk contact en weet luchtig te communiceren zonder de nodige diepgang te missen.

Best of both worlds

Combineer de strategie én operatie en Nikki is op haar best. Ze zou ook allebei voor geen goud willen missen.

Uitdagend

Als Nikki een doel voor ogen heeft bij ze zich daar volledig in vast: het behalen van een doel is een non-negotiable.

In contact komen?

Ga jij samen met Nikki jouw werkgeversmerk ijzersterk in de markt positioneren? Ze zet zich graag voor de volle 110% in voor jouw merk en recruitment marketing.

De labels van LEF

LEF Green is onderdeel van LEF Groep, waaronder de labels van LEF vallen. Ons gezamenlijk doel is zoveel mogelijk duurzame matches maken door innovatieve recruitmentthema’s zoals, het curriculum future, solliciteren zonder cv en videomarketing. We implementeren deze thema’s in samenwerking met onze relaties en kandidaten, waarbij ieder label zijn eigen focus heeft. 

Zo richt LEF Recruitment zich op bedrijven in het MKB in de regio Den Bosch en werkt LEF Marketeers voor alle MKB’ers die extra hulp nodig hebben bij hun recruitment marketing. Ook wordt LEF Marketeers ingezet bij bedrijven die helemaal geen bureau willen inzetten en het recruitment marketingproces willen boosten.