Over ons

Ludiek, eigenwijs en fanatiek. Dat is LEF! Met ervaren marketeers en recruiters, prikkelende campagnes en opvallende merken staan wij voor de durf om het anders te doen. Anders ten opzichte van jouw concurrenten, anders ten opzichte van de rest van de markt. Want LEF staat ook voor buiten de gebaande paden treden. Normaal is goed, maar niet genoeg als je wilt opvallen. Daar heb je lef voor nodig.

Het is de missie van LEF Marketeers om toffe werkgeversmerken te bouwen met een goed geoliede recruitment marketing machine. Op die manier bereiken, vinden en binden we jouw nieuwe collega’s. Zo creëer jij een organisatie waar de juiste mensen op de juiste plek hun favoriete werk doen.

Onze andere labels

LEF Marketeers is onderdeel van LEF Groep. Samen met LEF Green en LEF Recruitment vormen we de labels van LEF. Ieder met een eigen expertise. Samen hebben we het ultieme streven om voor iedereen een passende baan te vinden en hebben we aan de werkgeverskant het doel om de juiste professionals te bereiken voor jouw organisatie. 

LEF Recruitment richt zich op generalistische functies in de regio Den Bosch en LEF Green focust zich op het verbinden van duurzame professionals aan duurzame bedrijven.