Over LEF Green

Onze missie

Het is de missie van LEF Green om duurzame specialisten te verbinden met bedrijven die werken aan de wereld van morgen. Want wij geloven erin dat de wereld aan het veranderen is en dat bedrijven duurzamer moeten ondernemen. LEF Green is de recruitment partner waar duurzame professionals en bedrijven die bijdragen aan de wereld van morgen elkaar vinden!

Onze andere labels

LEF Green is onderdeel van LEF Groep, waaronder verschillende labels vallen. Samen hebben we het ultieme streven om voor iedereen een passende duurzame match te vinden. Dit doen we met succes, want onze labels groeien hard! Waar LEF Groep zich voornamelijk richt op werkgevers, focust ons label LEF Recruitment zich op generalistische functies in de regio Den Bosch.

Ons DNA

Ludiek, eigenwijs en fanatiek. Dat is LEF. Met een groene twist, prikkelende campagnes én wervelende teksten staan wij voor de durf om te groeien en buiten de gebaande paden te treden. Het is dan ook niet gek dat het woord LEF steeds terugkomt in de gesprekken die we hebben met kandidaten en relaties. Want dit zijn dé ingrediënten van onze werkwijze. Bij alles wat we doen kijken we naar duurzaamheid, dat zit in ons DNA.

Onze recruiters

Naam

Functie

Naam

Functie

Onze marketeers

Carlo van Doorn

Naam

Functie

Naam

Functie

Naam

Functie