Recruitment strategie

De juiste mensen voor jouw organisatie

Heb je wel de mankracht in huis maar ben je op zoek naar een flinke dosis ervaring, inspiratie en kennis om het allerbeste uit jouw recruitment strategie te halen? Dan helpen wij je graag verder met onze aanvullende adviesdiensten. De recruiters van LEF Groep hebben meer dan 100 jaar ervaring in het vak.

Werving

Hoe vind je de juiste mensen voor jouw organisatie? Waar vind je ze? Wat moet je doen om een strakke campagne in te richten, de juiste reuring rondom jouw vacature te creëren en op welke plekken ben je vind- en zichtbaar? Het wervingsproces is de basis van jouw recruitment strategie.

Selectie

Hoe zorg je ervoor dat jouw selectieprocedure naadloos aansluit bij jouw doelgroep en de stand van de arbeidsmarkt? Blijf niet hangen in traditionele selectieprocedures, maar beweeg en innoveer mee met wat de markt vraagt. Leer te anticiperen zodat je nu én in de toekomst de juiste mensen aan je bindt.

Matching

De laatste fase waarin de samenwerking wordt beklonken mag niet onderschat worden. Want ondanks dat je elkaar het ja-woord geeft, wil je er wel voor zorgen dat het een ja-woord blijft. Niemand zit te wachten op een snelle scheiding. Richt de onboarding, evaluatie en aftersales goed in voor een gelukkig huwelijk.

Joris is jouw expert in recruitment

Met meer dan 20 jaar ervaring ervaring in het vak is Joris met recht een recruiter in hart en nieren. Zijn rol in de operatie is inmiddels getransformeerd tot een rol als strategisch adviseur. Hij inspireert graag recruitend Nederland over het mooiste vak ter wereld en is ondernemer van 4 bedrijven in de recruitment branche. Vanuit LEF Groep adviseert Joris onze relaties over uiteenlopende recruitment vraagstukken. 

De mogelijkheden bij LEF groep

Inspiratiesessies & Masterclasses

Plan een inspiratiesessie of masterclass in met Joris over een van jouw recruitment vraagstukken. Tijdens een interactieve sessie praat Joris jouw recruiters weer helemaal bij, daagt hij ze uit om out of the box te denken en zet ze weer op scherp. Zo gaan jouw recruiters met een flinke dosis enthousiasme verder.

Bouw verder met het juiste advies

Behoefte aan een 1-op-1 consult? Het is ook mogelijk om een coachsessie of coachtraject bij Joris te boeken voor 1-op-1 advies / begeleiding of een kleine groep van maximaal 3 personen. Tijdens deze begeleiding helpt Joris je verder met jouw persoonlijke uitdagingen met als doel dat jij jezelf weer verder ontwikkeld in dit mooie vakgebied.

Ontdek de kneepjes
van het vak

In 2023 lanceert Joris’ zijn online trainingsprogramma Recruit Insight. Het programma is zeer inhoudelijk onderbouwd waar alle recruitment thema’s aan bod komen. Je start bij pre-werving tot aan matching, inclusief modules over recruitment marketing. Recruit Insight kan los aangekocht worden, maar ook als volledig coach- en (live) trainingsprogramma voor jouw organisatie worden uitgerold.

Jouw recruitment vraagstuk, onze uitdaging.

Wij pakken onze uitdagingen met een stevige dosis enthousiasme en fanatisme aan. Heb jij een recruitment vraagstuk waar je niet uit komt? Schakel dan de hulp van onze expert in recruitment Joris in en maak van jouw recruitmentproces een goed geoliede machine.