18

Recruitment marketing

Bereik de mensen voor jouw organisatie

Wij bereiken de mensen die bij jouw organisatie passen. Werven op z’n allerbest, met recruitment marketing acties die echt passen bij jouw werkgeversmerk! Omdat je gerichte acties uitzet, richt je je ook op kandidaten die bij jouw cultuur passen. Uiteindelijk werken de effecten van recruitment marketing dus enorm door: een betere match, minder kosten én de mankracht om jouw ambities waar te maken.

… Herkenbaar?

En goed geoliede recruitment marketing machine

Recruitment is niets meer zonder marketing. Met de komst van recruitment marketing profiteer je van een goed geoliede machine voor jouw organisatie. Zowel strategie, als operatie én visie zijn met elkaar verbonden en vormen het motorblok van jouw machine. Bij LEF Marketeers begrijpen we dat als geen ander: daarom bouwen we voor onze relaties de beste processen voor het gewenste resultaat. Je kunt op 3 manieren met ons samenwerken:

1

Deze organisaties gingen je voor

Relaties die ervoor kiezen om te investeren in de toekomst 

** LEF Marketeers is gestart in januari 2023. Op dit moment werken we met onze eerste klanten hard aan hun werkgeversmerk. Om je een idee te geven van de relaties waar we mee werken, is dit een greep uit de bedrijven die vertrouwen uitspreken in LEF Groep.

Recruitment marketing services

VACATURE TEKSTEN

De vacaturetekst is een van jouw belangrijkste wervingsvormen. Die moet dus goed zijn en indruk maken op jouw gewenste kandidaat. De experts van LEF schrijven jouw vacatureteksten zoals je ze zelf had willen schrijven. Aansluitend op jouw tone of voice, passend bij jouw organisatie en interessant voor jouw kandidaat.

vanaf €397

WERKENBIJ-PAGINA OF -WEBSITE

Een digitaal visitekaartje van jouw werkgeversmerk: dat is een werkenbij-pagina of website. Zorg dat jouw kandidaten altijd een centrale plek hebben om meer te ontdekken over jouw organisatie. Samen bepalen we de doelen van deze online plek en zorgen we ervoor dat we die doelen behalen.

vanaf €997

RECRUITMENT VIDEO'S

Videomarketing is nog steeds met een flinke opmars bezig en dat is binnen recruitment niet anders. Daarom wil je profiteren van de mogelijkheden van video’s en je werkgeversmerk op een visuele manier weergeven.

vanaf €1397

WERKENBIJ BLOGS

Een perfecte tool voor het uitlichten van medewerkersverhalen en laten zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Goed voor Google, goed voor de kandidaten en een mooi moment voor bestaande collega’s. Wees slim en zet blogs in voor een beter digitaal resultaat.

vanaf €297

WERKENBIJ PODCASTS

Luisteren jouw kandidaten graag naar podcasts? Dan is het slim om hier met jouw werkgeversmerk op aan te sluiten. De podcasts die we ontwikkelen passen bij wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Met als resultaat luisteraars die een écht goed beeld van jouw organisatie krijgen en hierdoor enthousiast worden om voor bij je te werken.

vanaf €397

SOCIAL MEDIA

Van strategie tot aan planning en van planning tot creatie. Laat ons je ondersteunen bij het ontwikkelen van een sterke social strategie of geef ons de mogelijkheden om aan de slag te gaan met het creëren van duimstoppende content. Zó val je wel op tussen alle andere werkgevers online.

vanaf €997

ADVERTEREN

Staat jouw organische social strategie als een huis? Dan kan adverteren met vacatures en jouw werkgeversmerk een goede volgende zet zijn om enorm te groeien. Onze marketeers ontwikkelen graag de campagnes waar jij naar op zoek bent om de juiste mensen te bereiken, positief te raken en te verleiden tot een sollicitatie.

vanaf €997

REFERRAL CAMPAGNES

Werven via-via, oftewel: zet collega’s in om een nieuwe collega te vinden. We hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van goede referral campagnes en programma’s. Zo weten we goed te bepalen wat er moet gebeuren en wie daarvoor ingezet moet worden om op een passende manier een goede referral strategie uit te rollen.

vanaf €447

** We vinden transparantie belangrijk en geven daarom direct een beeld voor de bijbehorende tarieven van onze services. Dit zijn echter wel vanaf-prijzen, het kan dus betekenen dat er bij het aanvragen van een offerte aangepaste tarieven zijn op basis van de aanvraag die we ontvangen hebben.

Kennismaken met LEF?

Hoe staat jouw werkgeversmerk ervoor? We zijn erg benieuwd en gaan graag het gesprek met je aan over jouw uitdagingen, pluspunten en de mogelijkheden. Maak vrijblijvend kennis met LEF Marketeers voor een vervolgadvies voor jouw werkgeversmerk.