Recruitment marketing

Bijna 10 jaar geleden ontstond het idee voor LEF Recruitment bij Joris Verhoeven. Met opgestroopte mouwen, een fanatieke mindset en een passie voor recruitment begon Joris zijn eigen wervings- en selectiebureau in Den Bosch. De focus lag op vacatures voor het mkb in Den Bosch en de regio – met in achterhoofd generalistische functies.

In de jaren die volgde bouwde Joris samen met zijn team de expertstatus van LEF Recruitment uit: koploper zijn én blijven in recruitment voor het mkb. Joris ontwikkelde nog een passie – die voor marketing. Zo kreeg Joris binnen LEF Recruitment steeds meer een rol als business developer en dat werd mede mogelijk gemaakt door compagnon Carlo.

Employer Branding

We starten iedere samenwerking met een employer branding analyse. We ontdekken waar de organisatie nu staat, waar jullie naartoe willen en wat er nodig is om dit te bereiken. Tijdens de analyse ontvangen we graag een rondleiding door de organisatie en organiseren we verschillende teamsessies. Zo ontdekken we o.a. de sfeer, cultuur en employee value proposition van de organisatie. Vervolgens ontvangen jullie een uitgebreid document met de benodigdheden die nodig zijn om verder te bouwen.

Recruitment marketing

Met recruitment marketing creëer je aandacht en bereik voor jouw vacatures en werkgeversmerk. Daarom is recruitment marketing een logisch vervolg na onze employer branding analyse. We bieden op maandelijkse of eenmalige basis de mogelijkheid tot het schrijven van vacatureteksten, opzetten van social media campagnes en het maken van videomateriaal voor het werkgeversmerk.

Recruitment advies

Zelf al héél goed bezig met employer branding en recruitment marketing? Dan is het mogelijk om jouw kennis aan te vullen met een van onze masterclasses zoals bijvoorbeeld een inspiratiesessie vacatureteksten schrijven, een les in recruitment marketing of het maken en plaatsen van werkenbij-vlogs.