Untitled design (1)

Voor werkgevers

Bij LEF Green verbinden we duurzame specialisten met bedrijven die bijdragen aan de wereld van morgen. Want wij geloven er in dat werk pas écht interessant wordt als het bijdraagt aan een groenere en schonere wereld. Het maakt niet uit of je een grote multinational bent of een duurzame start-up. Wij vinden voor jou de allerbeste professionals. Wij zijn specialist in recruitment voor duurzame functies binnen de branches milieu, klimaat en energie.

Waarom kiezen voor LEF Green?

  • De grootste Nederlandse online community van duurzame professionals;
  • Top 3 notering duurzame recruitmentbureaus;
  • Gespecialiseerd in online-marketingcampagnes;
  • Eerlijke fee van 22,5% met gespreide betalingsregeling;
  • Gedreven (senior) recruiters met jarenlange ervaring.

Onze aanpak

Door middel van actieve benadering van (latent) werkzoekenden, het inzetten van online marketing met ludieke campagnes én employer branding vinden wij voor jou de allerbeste kandidaten die echt bij je organisatie passen. Wij hebben een unieke manier van werken en beschikken over een grote community (+2000 leden) waar we vraag en aanbod met elkaar verbinden. Door onze fanatieke werkwijze, onze actieve community én persoonlijke aanpak zorgen wij keer op keer voor de juiste verbinding.

Naast fanatisme is innovatie ook een van onze kernwaarden en dát zie je terug in onze werkwijze. Zo werken we naast het welbekende cv, ook actief met het curriculum future (cf). Met dit document leggen wij de focus op de toekomst, ambitie en intrinsieke motivatie van kandidaten. Hierdoor komen deze onderwerpen tijdens de sollicitatieprocedure al snel aan bod. 

Wij werken op basis van no-cure-no-pay, met een eerlijke fee en gespreide betaling (start, proeftijd, 6 maanden). Dit is kenmerkend voor LEF Green. Ons grootste belang is hoge kwaliteit en absolute tevredenheid. Regelmatige afstemming zorgt ervoor dat we de samenwerking optimaal houden. Wij streven naar een transparante relatie! Meer weten? Download hier alvast ‘de eigen wijze van LEF’ het document waarin we je alles uitleggen over onze werkwijze. 

Enthousiast geworden?

Heb jij een duurzame vacature? Neem vrijblijvend contact met ons op dan bespreken we samen de mogelijkheden. Wij helpen je graag!