Waarom een werkenbij-pagina of website niet meer mag ontbreken in 2023

Een nu nog relatief klein, maar snelgroeiend bedrijf dat effectieve zon-warmtepanelen realiseert om verduurzaming niet langer een luxe te laten zijn. Bij Escom staat de mens centraal – zowel bij de klant als in het team. Een groot gevoel voor verantwoordelijkheid, aanpassingsvermogen en een resultaatgerichte houding zijn geen vreemde kwaliteiten voor medewerkers bij Escom, en als dat ook voor jou geldt, kun je deze blog niet overslaan!

Onze collega‘s Roanne en Leon gingen voor onze videoreeks ‘3 minutes inside’ samen langs bij Escom, een bedrijf dat Nederland helpt te verduurzamen door toepassing van hun in eigen huis ontwikkelde zon-warmtepaneel. Op hun paneel kan maar liefst zeven keer zoveel energie geoogst worden vergeleken met normale zonnepanelen. Dat komt doordat er zowel licht als warmte wordt opgenomen. Escom integreert de panelen in een compleet technisch concept dat zij compleet opgeleverd aan hun klanten bieden. Lokaal geproduceerd en lokaal geoogst met volledige ontzorging. Zoals Escom het zelf mooi samenvat: opgelucht verduurzamen

De klanten van Escom – veelal appartementencomplexen, zorginstellingen en zakelijk vastgoed – gaan hierdoor niet alleen van het aardgas af, maar worden ook onafhankelijk van prijsveranderingen op de markt en besparen geld. Goed voor de natuur én de portemonnee dus! De panelen zijn zo gemaakt dat het in de winter warmte op kan wekken en in de zomer juist warmte onttrekt voor verkoeling van het pand.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus mattis tincidunt tellus nec placerat. Suspendisse potenti. Curabitur mollis justo ac neque scelerisque pellentesque. Maecenas ipsum turpis, mattis non scelerisque sed, finibus a ligula. Vestibulum eget cursus mi. 

Het bedrijf is opgericht om meer mensen de mogelijkheid te geven om te verduurzamen. “We moeten als een dolle aan de gang om te redden wat er te redden valt”, aldus directeur Harold Maasen. Omdat Escom zonder tussenhandel werkt, blijft de prijs van het zon-warmtepaneel laag. Het bedrijf is een snelgroeiende scale-up die vooral kijkt naar talent als het gaat om nieuwe mensen aannemen. Op een eigen manier bijdragen en zo een eigen functie creëren? Bij Escom staan ze open voor jouw unieke talenten!

Bij Escom staat de mens centraal

De techniek is het hart van Escom, maar de mens staat centraal. Binnen het team van twaalf mensen worden werknemers in hun kracht gezet en krijgen ze ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Ambitie en leergierigheid worden aangemoedigd; het bedrijf staat open voor nieuwe ideeën. Er heerst een prettige sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn, liefst met een flinke dosis humor. Harold Maasen zegt dan ook met een knipoog: “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.”

Er hangt een fijne, informele sfeer op het kantoor in Veenendaal, dat duurzaam is ingericht met hergebruikte bureaus, stoelen en kasten. De locatie dient vooral als plek om gezellig bij te kletsen of te brainstormen met je collega’s, naast elkaar te werken en voor afspraken met klanten of relaties. Een goede werksfeer vinden ze belangrijk en cruciaal om goed te kunnen functioneren. 

De mensen die zich inzetten voor Escom zijn allen enorm gedreven om Nederland te verduurzamen en houden zich daar ook privé mee bezig. Zo rijden ze allemaal elektrisch en zijn ze actief bezig met het verkleinen van hun eigen voetafdruk. Harold Maasen licht toe: “Iedereen bij Escom heeft de intrinsieke motivatie om bij te dragen aan een duurzamer Nederland. Niet alleen omdat het nodig is, maar ook omdat het leuk is: het vergt creativiteit, doorzettingsvermogen, intelligentie en overtuigingskracht.”

Functies en werkmogelijkheden zijn flexibel

Als jij deze kwaliteiten ook bezit, is werken bij Escom voor jou de perfecte match! Op dit moment is het bedrijf op zoek naar mensen voor de volgende functies: consultant, sales engineer, engineer, accountmanager, projectmanager uitvoering en directeur. Maar centraal staan de talenten van de medewerkers. Kun je van toegevoegde waarde zijn maar past dit niet binnen de kaders van de huidige vacatures? Dan creëert Escom graag samen met jou een nieuwe functie!

De organisatie groeit hard dus belangrijke eigenschappen zijn onder meer aanpassingsvermogen, leren, het nemen van verantwoordelijkheid en gaan voor een resultaat. Werken gebeurt op basis van vertrouwen en in de verwachting dat je je werk zo efficiënt mogelijk indeelt. Thuiswerken behoort dan ook tot de mogelijkheden. Alles kan besproken worden. Genoeg redenen om eens door de vacaturebank heen te scrollen dus!

Jouw talenten inzetten bij Escom? Neem contact op met Roanne

Ben je een echte doorzetter, ben je graag bezig met innovatieve ontwikkelingen en heb je hart voor onze planeet? Neem dan contact op met mij via 06 8366 1617 of roanne@lefgreen.nl. Ik vertel je graag meer over Escom en haar team, en het lijkt me leuk om jullie aan elkaar voor te stellen! #WijVerbinden

Facebook
Email
LinkedIn
Print